SkinBoss Huidinstituut Beneden Leeuwen

"you only get 1 face
and wear it every day.
treat it wisely"

- Linden Taylor

MERKEN

Om de huid optimaal te laten functioneren is het van groot belang om de huid op de juiste manier te stimuleren. Door tweemaal daags thuis de huid te verzorgen , creëren we een stabiele basis voor huidverbetering en huidverjonging.

SkinBoss heeft ervoor gekozen om niet uitsluitend met één merk, maar met meerdere merken te werken. Dit biedt ons de mogelijkheid om samen met jou op zoek te gaan naar het thuisassortiment dat het beste bij jouw wensen en portemonnee past.

Sepai

Als wereldleider in het gebruik van Epigenetica in het productassortiment, biedt SEPAI maar liefst acht verschillende factoren die ervoor zorgen dat jouw GENEN zich JONGER gaan gedragen. Oftewel: ongekend langdurige huidverjonging op DNA niveau.

Daarnaast kun je met SEPAI vrijwel elk product op maat samenstellen tot het exact aan jouw wensen voldoet. Door precies de werkstoffen die jij wilt toe te voegen aan jouw serum of crème, creëren we samen het perfecte product voor jouw wensen en huiddoelen. Resultaat: maatwerk voor een stralende huid die er niet alleen jonger uit ziet, maar ook daadwerkelijk jonger is!

Youngblood

De minerale make-up van YOUNGBLOOD is met recht misschien wel het kroonjuweel onder alle make-up merken ter wereld. Niet alleen geeft het je een sublieme dekking, maar heeft het zelfs een GENEZENDE WERKING (!) en het kan nóóit je huid verstoppen!

De pigmenten van YOUNGBLOOD zijn zo fenomenaal hoog, dat je eindeloos lang jouw make-up kunt gebruiken voordat je weer een nieuw potje hoeft aan te schaffen, want de dekking is fantastisch. Daarnaast is deze bijzondere make-up zelfs goed voor je huid! Bijvoorbeeld bij helende wondjes, rocacea en heftig ontstoken acne heeft het juist een bevorderende werking op het celherstel.

Revitalash

Wie kent het niet? Dit revolutionaire merk is erin geslaagd om op de meest pure wijze ter wereld een wimperserum (o.a.) te creëren die VOLLERE & LANGERE WIMPERS bieden door slechts eenmaal per dag het serum aan te brengen. Dit serum heeft zichzelf zo goed bewezen dat er wereldwijd ELKE MINUUT een serum verkocht wordt!

Naast het grote succes van het wimperserum biedt REVITALASH verschillende andere producten voor optimaal gevormde wenkbrauwen, wimpers en zelfs voor dikker, golvender haar! Lees er hier meer over..

Beautysupps

Onze huid kan vrijwel altijd een steuntje in de rug gebruiken als het gaat om opbouw en het harde werk dat we vragen met elke treatment. Door de BEAUTYSUPPS geven we onze cellen precies dat steuntje in de rug waarmee je sneller resultaat ziet en je behandelingen velen malen effectiever zijn. Een ABSOLUTE MUST in de strijd tegen rimpels als je het ons vraagt!

Copyright 2024 SkinBoss | Privacy Statement