SkinBoss Huidinstituut Beneden Leeuwen

"you only get 1 face
and wear it every day.
treat it wisely"

- Linden Taylor

OVER ONS

OVER ONS: JOUW HUID IN GOEDE HANDEN BIJ EEN ERVAREN SCHOONHEIDSSPECIALIST

Bij SkinBoss vinden we dat kennis en kunde onlosmakelijk verbonden is aan resultaten behalen. Na onze opleiding tot schoonheidsspecialist hebben wij ons hierom uitgebreid verder geschoold, met ieder onze eigen expertise. We stellen ons graag even aan je voor!

SKinBoss Huidinstituut Beneden Leeuwen

ESMEE – Eigenaresse, Huidexpert, Acnespecialist & Specialist in Huidverjonging

De eerste jaren van mijn carrière stonden in het teken van kennis opdoen. Naast mijn Acnespecialisatie werkte ik fulltime als schoonheidsspecialist en heb maar liefst in vier topinstituten gewerkt die allen Beauty Award genomineerden of -winnaars waren. Een uniek voorrecht en fantastische leerschool! In deze jaren is mijn liefde voor ingrediëntenkennis aangewakkerd en het is nooit uitgedoofd.

Om meer te leren en mijn kennis te delen ben ik in 2019 gaan werken als Accountmanager & Trainer bij een leverancier van professionele cosmetica. Hier heb ik mezelf volledig ondergedompeld in de technische kennis en ingrediëntenleer van een aantal van de merken waar we nu bij SkinBoss mee werken.

Het is fantastisch om zoveel kennis op te doen en die kennis te delen, maar ik was niet zo geschikt als accountmanager. Tijdens de coronaperiode liep mijn contract af, maar de liefde voor deze merken bleef aanhouden. Met knikkende knieën, maar ongelooflijk veel enthousiasme besloot ik in het diepe te springen en mijn passie als schoonheidsspecialist te volgen.

Het resultaat: SkinBoss Huidinstituut

HESTER – Huidexpert, Acnespecialist, Specialist Medische Kennis

Sinds 2009 ben ik eigenaresse van mijn eigen praktijk voor huidverbetering. Zoals dat al aangeeft specialiseer ik mijzelf in alle facetten van de cosmetische behandeling van huidproblemen. Denk hierbij aan acne, roodheid, pigment en andere ongemakken. Ik ken Esmee al een hele tijd en twijfelde geen seconde om deze samenwerking aan te gaan!

Mijn voornaamste expertise ligt bij acne. Acne komt niet alleen bij tieners voor, ook volwassenen kunnen er enorm last van hebben. De vervelende onzuiverheden die dit voortbrengt kunnen je nogal wat ongemak bezorgen, laat staan wat het kan doen met je zelfvertrouwen.

Dat maakt de behandeling van acne zo dankbaar. Dat je iemand kan helpen om weer vol kracht naar zijn of haar spiegelbeeld te kijken geeft ongelooflijk veel voldoening.

Dankzij mijn studie Medische Kennis bied ik bij SkinBoss een compleet plaatje in het behandelen van huidproblemen. Naast het behandelen van de huid geef ik bij mijn adviezen altijd een stuk gezondheid mee. Leefstijl en voeding zijn een groot deel van het proces. Daarom combineer ik dit met productadviezen voor de best mogelijke resultaten.

Copyright 2024 SkinBoss | Privacy Statement