SkinBoss Huidinstituut Beneden Leeuwen

"you only get 1 face
and wear it every day.
treat it wisely"

- Linden Taylor

EEN HUIDEXPERT GEEFT JE ECHTE RESULTATEN

Als je in de spiegel kijkt en niet tevreden bent met wat je ziet wil je graag dat er iets verandert. Maar wat doe je als je niet weet waar je moet beginnen? Of wat als er niet goed duidelijk is waar je terecht kan met jouw vragen?

Bij SkinBoss zijn we huidexpert, wat inhoudt dat je echte resultaten van ons mag verwachten. Als huidinstituut bieden we namelijk de brug tussen de cosmetische wereld van een schoonheidsspecialist en de medische wereld van een kliniek.

WAT MAG JE VAN DE HUIDEXPERT VERWACHTEN?

Wanneer je SkinBoss bezoekt ervaar je de service, luxe en rust zoals je kent van een schoonheidssalon. We nemen uitgebreid de tijd voor je, zodat jij jouw bezoek als een echt moment voor jezelf beleeft.

Daar tegenover staat de expertise van een kliniek, waarbij we heel methodisch te werk gaan, altijd maatwerk leveren en graag een stap verder denken. We stellen een persoonlijk behandelplan voor je op, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Zo heb je inzichtelijk welke weg we samen met jou gaan afleggen en welke resultaten je daadwerkelijk mag verwachten.

Je krijgt dus altijd:

  • Behandelingen van een ervaren specialist
  • Luxe, service en ontspanning
  • Een persoonlijk behandelplan, zodat je weet wat je mag verwachten
  • Resultaten die je zelf in de spiegel kan zien
  • Een huidexpert gespecialiseerd in jouw doelen en wensen
  • Antwoord op al jouw vragen

HOE WORD JE HUIDEXPERT?

Natuurlijk zijn wij gediplomeerd experts. Dit begint met een diploma Schoonheidsspecialist of Huidtherapeut, waarna een lange weg van vervolgopleidingen, trainingen en cursussen leidt tot een grote schat aan kennis en ervaring. Hierin bewandelt elke expert zijn eigen weg.

Esmee heeft zich bijvoorbeeld gespecialiseerd in luxe huidverjonging, is niet vies van krachtige behandelingen en heeft als trainer van schoonheidsspecialisten ongelooflijk veel kennis opgedaan van de huid en ingrediënten.

Hester koos daarentegen voor expertise in huidverbetering, waarbij medische kennis voor haar de grondslag is voor alle adviezen en behandelingen die zij geeft. Een huid die uit balans is biedt Hester hetgeen wat zij het liefste doet: jouw huid gezond maken.

Zo zie je maar dat ‘huidexpert’ geen vast begrip is. Het meest belangrijke is de overvloed aan kennis en ervaring in één of een aantal specifieke onderdelen van de huid. Doordat SkinBoss zo veelzijdig is weet je zeker dat er altijd een oplossing geboden kan worden voor jouw wensen. We willen immers toch niets liever dan vol zelfvertrouwen in de spiegel kunnen kijken?

Copyright 2024 SkinBoss | Privacy Statement