SkinBoss Huidinstituut Beneden Leeuwen

"you only get 1 face
and wear it every day.
treat it wisely"

- Linden Taylor

HUIDBEHANDELINGEN BIJ SKINBOSS

RADIOFREQUENTIE APPARATUUR TEGEN RIMPELS
Door middel van RadioFrequentie (RF) creëren we een aangename warmte die huidverjonging realiseert. De warmte stimuleert onder andere de Fibroblasten: de fabrieken in onze huid die Collageen en Elastine maken.

Collageen zorgt voor volume. Het vult je huid op en geeft een mooi glad resultaat aan het huidoppervlak. Elastine vezels zorgen voor veerkracht, als een elastiek. Ze houden je huid mooi strak en stevig. Door deze vezels in goede conditie te houden kunnen we huidverjonging bij jou realiseren.

De RF behandeling geeft direct resultaat en is langdurig effectief bij een kuur van 6 tot 8 behandelingen. Lees meer..

BINDWEEFSELMASSAGE TEGEN VERSLAPPING
Het klinkt misschien gek, maar door je weefsel op de juiste wijze te kneden kunnen we verslapping voorkomen en zelfs verminderen! Ons bindweefsel is namelijk de plaats in onze huid waar we grote hoeveelheden Collageen en Elastine tegenkomen. Verschillende oorzaken kunnen voor verklevingen in dit bindweefsel zorgen, waardoor onze huid vele malen sneller verslapt.

Bindweefselmassages geven direct prachtige resultaten, die met een kuur van 4 tot 8 behandelingen aanzienlijke verschillen kunnen creëren. Heel eerlijk? Deze behandeling is niet de fijnste in ons aanbod, maar is niet voor niets al jarenlang de absoluut favoriete behandeling van Esmee. Je ziet daadwerkelijk ongekende resultaten! Lees meer..

REVOLUTIONAIRE MICRONEEDLING BEHANDELING
Microneedling voor huidverjonging is niet nieuw. Het wordt al sinds de jaren ’80 toegepast in de cosmetische en medische wereld. Door de jaren heen is het wel geperfectioneerd en veel veiliger geworden. SkinBoss werkt met de revolutionaire Microneedling behandeling van Genosys, waarbij een complete voorbereiding en afronding het proces verbeteren. Dankzij deze innovatie is de behandeling aanzienlijk veiliger, geneest je huid uitzonderlijk veel sneller en kunnen we je zelfs pijnloos needlen!

Microneedling geeft een fantastisch stralende huid bij losse behandelingen en werkt in kuurverband prachtig tegen pigment, acne, roodheid en rimpels. Het aantal behandelingen is per huid verschillend en vereist dus maatwerk. Lees meer..

GEAVANCEERDE PEELINGS
Om huidverjonging te realiseren is het van essentieel belang dat je huid in goede conditie verkeert. Een peeling kan hier enorm aan bijdragen. Doordat we in de diepte behandelen is het mogelijk om je huid te herstructureren. Dit bied verschillende voordelen, zoals het verfijnen van lijntjes en rimpels, het egaliseren van de huid, poriën verfijnen, onzuiverheden verminderen en het verminderen van pigmentvlekken. Een echte alleskunner!

Houdt er bij de peelings wel rekening mee dat je huid soms een paar uur wat roder kan zijn. Daarnaast kan het voorkomen dat je huid gaat vervellen in de dagen nadat je een peeling hebt ondergaan. Na een kleine week heb je dan wel een fenomenale huid! Of een peeling voor jou geschikt is wordt altijd vooraf met je besproken. Lees meer..

FOCUS BEHANDELINGEN VOOR DE OOGCONTOUREN OF DE HALS
Bij SkinBoss horen we een aantal gelaatsdelen het vaakst voorbij komen na de vraag: “Waar kan ik je precies bij helpen?”. Wanneer we in de spiegel kijken zie je namelijk vaak als eerste je oogcontouren verouderen en ook de hals kan je leeftijd verraden wanneer we alleen gezichtsbehandelingen toepassen. Speciaal hierom hebben we twee FOCUS behandelingen samengesteld, waarbij we ons een uur lang richten op de zones van je huid die vaak wat extra aandacht kunnen gebruiken: het Oogcontour en de Hals.

Na 60 minuten voel en zie je direct verschil, hoewel een kuur ervoor zorgt dat jouw resultaten echt lang aan kunnen houden. Het is ook mogelijk om deze FOCUS behandelingen te combineren met jouw gelaatsbehandeling. Dit gaat altijd in overleg, want maatwerk is hierbij het sleutelwoord. Lees meer..

DE KRACHTIGSTE PRODUCTEN VOOR HUIDVERJONGING

Met alleen een behandeling verwachten dat je er tien jaar jonger uit gaat zien is een illusie. We zouden je heel graag vertellen dat het kon, maar we schetsen liever een realistische verwachting.

Vergelijk het met een Personal Trainer. Je gaat hard aan de slag, wordt goed begeleid, voelt (vaak de volgende dag) dat er echt iets gebeurd is en krijgt een voedings- en leefstijladvies. Ga je vervolgens alsnog iedere dag langs de snackbar, dan blijft je droomlichaam ver uit zicht.

Zo is het ook met je huid. Wij zijn jouw Personal Trainer en je producten zijn je voedings- en leefstijladvies. Deze elementen samen laten werken brengt je snel tot jouw droomhuid.

Bij SkinBoss gaan we ervan uit dat je jouw doelen niet voor niets hebt gesteld. Productgebruik is hier een essentieel onderdeel van en dus ook van onze werkwijze. Welke producten het beste bij jouw passen stellen we samen met jou vast aan de hand van een uitgebreide intake. Zo brengen we jouw doelen en resultaten nader tot elkaar. Lees meer..

Heb je vragen over onze behandelingen of weet je niet wat het beste bij jouw doelen past? Neem gerust contact met ons op!

We nemen graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. Wanneer we in behandeling zijn verdient onze cliënt de aandacht waar we bij SkinBoss voor staan. In dat geval nemen we daarom geen telefoon op. Je kan ons wel een mailtje of WhatsApp sturen. We reageren dan altijd binnen 24 uur.

Behandelingen

SKinBoss Huidinstituut Beneden Leeuwen
Huidverjonging

door Esmee van Megen

Copyright 2024 SkinBoss | Privacy Statement