SkinBoss Huidinstituut Beneden Leeuwen

"you only get 1 face
and wear it every day.
treat it wisely"

- Linden Taylor

PROFESSIONELE BEHANDELINGEN VOOR DE MOOISTE HUID

Als we mogen kiezen zouden we het liefst allemaal een perfect egale huid hebben, toch? Helaas komt zo’n prachthuidje over het algemeen niet zomaar aanwaaien. Met professionele behandelingen en producten van SkinBoss kunnen we samen met jou werken aan je droomhuid. Maar welke professionele behandelingen passen het beste bij jou?

Om de keuze makkelijker te maken hebben we een behandelmenu voor je samengesteld. Hieruit kiezen we samen de beste ‘gerechten’ bij jouw huidwensen.

Door onze professionele behandelingen op maat samen te stellen komen we tot een uniek menu speciaal gericht op je doelen. Net zo uniek als jij en jouw huid.

Bij SkinBoss worden bij alle professionele behandelingen 15 minuten extra gereserveerd voor een mini-intake en persoonlijk advies.

Behandelmenu

KENNISMAKEN MET SKINBOSS

Bij SkinBoss vinden we het heel belangrijk om jouw huid goed te leren kennen. Alleen zo kan de juiste prognose en een gedegen behandelplan worden opgesteld. Daarnaast vinden we het heel fijn dat jij ook de tijd krijgt om ons te leren kennen dankzij onze Huidanalyse en de mogelijkheid om voordelig kennis te maken middels onze Meet & Treat. Zo ben je verzekerd van de mooiste resultaten en grote tevredenheid.

COMPLETE HUIDANALYSE

Volledig in kaart brengen van jouw wensen, doelen en uitdagingen, inclusief uitgebreid intakeformulier, digitale huidanalyse, maatwerk productadvies en persoonlijk behandelplan | 60 minuten - € 25

MEET & TREAT

Kennismakingsbehandeling inclusief Complete Huidanalyse | 120 minuten - € 75

Prime Treatments

Onze instap behandelingen waarbij ontspanning centraal staat. Perfect om te starten met huidverbetering en het verminderen van beginnende huidveroudering.

Prime 45 Reinigen, Exfoliëren, Onzuiverheden verwijderen, Massage 10 minuten en Masker | 45 minuten - € 54,50

Prime 60 Reinigen, Exfoliëren, Onzuiverheden verwijderen, Massage 20 minuten en Masker | 60 minuten - € 69,50

 

WIMPERS & WENKBRAUWEN

Ook voor het shapen en verven van wimpers en wenkbrauwen kun je bij SkinBoss terecht. Natuurlijk bieden we deze opties altijd bij onze behandelingen en ze zijn ook los in onze agenda te plannen.

Waxen/epileren | per 15 minuten - € 15

Waxen/epileren + verven wenkbrauwen | 30 minuten - € 25

Verven wimpers | 20 minuten - € 12,50

Waxen/epileren + verven wimpers en wenkbrauwen | 45 minuten - € 29,50

 

ALL IN ONE Treatments

Dankzij het ALL IN ONE concept van SkinBoss zijn bijkomende kosten verleden tijd, want alle opties zijn inclusief. Deze behandelingen worden uitgevoerd met onze hoogst gedoseerde producten en bieden prachtige resultaten. Ga je graag een stap verder dan bieden de Zilver en Goud Treatments zelfs de mogelijkheden van onze krachtige apparatuur.

ALL IN ONE BRONS Krachtige behandeling met hoog gedoseerde producten | 60 minuten - € 90
ALL IN ONE ZILVER Krachtige behandeling met hoog gedoseerde producten, So-Up of exclusief masker | 75 minuten - € 110
ALL IN ONE GOUD Krachtige behandeling met hoog gedoseerde producten, So-Up én exclusief masker| 90 minuten - € 130

 

SPECIALS

Deze behandelingen zijn zeer exclusief en worden daarom niet met andere technieken gecombineerd. Door de krachtige technologie achter de producten en apparatuur van onze Specials mag je grootse resultaten verwachten. Elk van onderstaande behandelingen heeft zijn eigen unieke specialiteit op het gebied van huidverjonging of huidverbetering, soms zelfs allebei!

SO-UP TREATMENTS

Onze meest uitgevoerde behandeling, en niet voor niets: Onze So-Up is in staat om bijzondere lange termijn resultaten te realiseren op het gebied van natuurlijke huidverjonging! Deze techniek maakt het mogelijk om met warmte die vrijkomt tot in diepe huidlagen door te dringen. Zo kunnen we op unieke wijze huidverstrakking en huidversteviging realiseren, terwijl jij geniet van de heerlijke behandeling!

Deelbehandeling Oogcontouren, mondzone en kaakcontour | 45 minuten - € 90
Gelaat | 60 minuten - € 175
Gelaat & Hals | 90 minuten - € 217
Hals & Decolleté | 75 minuten - € 197
Gelaat & Hals & Decolleté | 120 minuten - € 249

So-Up Treatments geven fantastische lange termijn resultaten dankzij kuren vanaf 6 behandelingen. Wanneer een factuur direct wordt voldaan biedt SkinBoss je een prachtig 6+1 voordeel. Je krijgt van ons dus jouw eerste nabehandeling compleet cadeau!

 

MANUELE BINDWEEFSELMASSAGE

Onze favoriet! Onze bindweefselmassage is de oplossing van oorzaken van verslapping in de huid. Door het onderhuidse weefsel op zeer precieze wijze te kneden maken we een verstrakking van de gelaatscontouren mogelijk. Met deze behandeling is jouw huid beter doorbloedt, steviger en strakker. Een bindweefselmassage is vrij pittig, maar geeft prachtige langdurige resultaten. Ook plaatselijk toe te passen met onze FOCUS Treatments.

Bindweefselmassage | 75 minuten - € 90

 

MICRONEEDLING

Met microscopische naaldjes maken we kleine gaatjes in de huid terwijl jij ligt te ontspannen. De Microneedling Treatment is onze meest veelzijdige behandeling, omdat het bij vrijwel alle huidwensen prachtig inzetbaar is. We kunnen bijvoorbeeld prachtige resultaten behalen voor een meer stralende huid, porieverfijning, egalisering, cel conditie, vermindering van rimpels, pigmentvlekken, ontstekingen, roodheid en dofheid.

Deelbehandeling Fronsrimpel, plooien rond de mond, plaatselijke toepassing | 15 minuten - € 57
Gelaat Complete behandeling | 60 minuten - € 187

 

BIOPEELING

Door de bijzondere samenwerking van verschillende kruiden wordt een krachtige behandeling gecreëerd. De Biopeeling is een zeer veilige behandeling, mag zelfs meerdere malen per week worden toegepast en geeft ook prachtige resultaten bij zelfs de donkerste huidtypes zonder enige complicatie. Onze kruidenpeeling heeft een veelzijdige werking op pigmentvlekken en geeft een heel gezonde glow. Daarnaast is met name bij acne en onzuiverheden een bijzonder snel resultaat te ervaren.

Per behandeling | 60 minuten - € 87
Kuur 3 behandelingen | inclusief productpakket op maat t.w.v. € 236,50 - € 447
Kuur 5 behandelingen | inclusief productpakket op maat t.w.v. € 236,50 - € 617

Na een Biopeeling kan de huid enkele dagen rood zijn en/of gaan vervellen. Dit is afhankelijk van specifieke huidcondities en dus niet bij iedereen het geval, maar we informeren hierover liever teveel dan te weinig.

 

ASAP PEEL TREATMENTS

Onze ASAP peelings zijn zeer pittige behandelingen, zonder dat ze heftig aanvoelen. We pakken hiermee verschillende indicaties aan door tot in diepe huidlagen te werken, waarbij altijd een persoonlijk behandelplan van toepassing is. ASAP treatments zijn perfect inzetbaar voor vermindering van pigment, onzuiverheden, roodheid en rimpels. Echte multitalenten!

Gym for the Skin Conditionerende behandeling voor huidverjonging en huidverbetering | 60 minuten - € 99
Peel Boost Stevige peelings die een stap verder gaan voor huiden met ASAP ervaring | 30 minuten - € 125

Onze ASAP Treatments geven de mooiste resultaten in kuurverband. Een kuur wordt altijd op maat gemaakt op jouw persoonlijke wensen en huidconditie, waardoor je altijd jouw eigen unieke kuuradvies krijgt.

 

FOCUS TREATMENTS

Onze FOCUS behandelingen zijn onze paradepaardjes. Dankzij de unieke combinatie van SkinBoss technieken hebben we de mooiste behandelingen samengesteld voor specifieke zones waaraan velen van ons zich storen, want vaak verraden deze zones onze leeftijd. Door de favorieten van SkinBoss samen te laten smelten in één behandeling bieden we je het beste van beide werelden: verstrakking dankzij de bindweefselmassage en versteviging door de RadioFrequente techniek van onze So-Up. Nu speciaal voor de oog- en halszone in onze FOCUS Treatments!

All about the Eyes Unieke oogcontour behandeling tegen verslapping, rimpels, wallen en donkere kringen | 60 minuten - € 125
Hemelse Hals behandeling Unieke hals behandeling tegen de 'kalkoenhals' en verslapping van het kaakcontour | 60 minuten - € 125

 

YOUNGBLOOD MAKE-UP

Heb je binnenkort een fabuleus evenement op de planning staan waarvoor jij wil stralen of ben je benieuwd wat professionele make-up voor je kan doen? Gun jezelf onze YoungBlood make-up! Dankzij de 100% minerale samenstelling is onze make-up zelfs GOED voor je huid. Daarnaast zorgt de unieke hoogte van de pigmenten ervoor dat je heel weinig nodig hebt, waardoor je vrijwel eindeloos met jouw producten kan doen en blijft het fenomenaal zitten. Het is toch hemels!

YoungBlood Make-Up Try Out persoonlijk advies, geheel naar jouw wens en smaak | 30 minuten - € 25*

Bruidsmake-up Prijs op aanvraag

 

*wordt in mindering gebracht bij een minimale product waarde van €75

Copyright 2024 SkinBoss | Privacy Statement